tisdag 26 februari 2008

En ny Lo´s.

Ja min tredje.
Jag har ju gjort så få så än så länge håller jag räkningen på dom...fniss...
Är med i en tävling på Lilla Handarbetsboden, men så mycket fina bidrag de fått in.Man lär inte ha en suck att vinna nåt där inte, men det är ju kul att vara med ändå plus att jag ju fått en Lo gjord.Man får träna en hel del antar jag...fniss..
Men det är kul att fixa med korten och det är ju nästan lättare oxå när man får en skiss att gå efter tycker jag.Det ska jag nog göra fler gånger sedan.Funderar på att göra en sida på varje familjemedlem med kort från 2007.Skulle va kul att ha ett album med liksom bara ett porträttfoto på var och en från varje år. =o) Vi får väl se. =o) Måste börja leta efter nåt fint album som jag kan sätta in dessa i sen oxå.Men jag är ganska nöjd ändå, jag älskar ju färgerna på papperen!
Jag vill ha lite mera tid!!!!!
Nu ska jag in i duschen för jag har varit och tränat nu på morgonen kl 8:10 efter att barnen gick till skolan.Skulle duscha därmen GLÖMDE ju givetvis shampot av alla saker...suck....Nu är jag skittrött kan jag säga...kanske vila lite så man orkar jobba till 23:12 sen oxå....blä gillar INTE att jobba kväll!
Ha det gott alla!
Kram Malin

1 kommentar:

petra/paradise sa...

WOW!!! Va säger du människa!? Är detta din 3e Lo, ever!?!! Herrejisses vilken talang du har!!! Den är superfin! Så snyggt med alla blommorna! =D
HOppas du vinner! *håller mina tummar för dej* =D
Många kramar Petra