måndag 3 mars 2008

Koftan är klar!

Ja äntligen är den första koftan jag började på klar. =o) De beiga är oxå nästan färdig men det fattas knappar i den.Vet inte om jag har några hemma eller om jag måste köpa,har inte hunnit kolla det ännu.Den är jättesöt men det är lite svårt att ta kort på den tycker jag.Hade med dockan ut idag men jag ska försöka ta lite bättre bilder sedan oxå för nu blev det ju ganska mycket sol.Men man ser ju ändå tycker jag.Byxorna är vita med små silverstjärnor på, jättesöta.Har i alal fall fått upp den rosa på hemsidan.=o)

Håller på att sy ihop en rosa kappa med pälskant nu och har smått påbörjat en klänning ( den jag gjorde innan visade sig vara för stora stickor på så den fick Amanda till sin andra docka, jag visade bild på en blå klänning innan och det är den jag pratar om nu fast jag stickade den i rosa....Den är inte klar men jag orkade inte repa upp den utan åkte och köpte nytt garn istället...fniss...NU har jag i alla fall rätt storlek på stickorna...fniss..de låg i fel påse nämligen märkte jag sen...)Så jag ska i alla fall fortsätta på klänningen men jag ska även börja på en ny kofta oxå tror jag för jag kan inte hålla mig antar jag så jag får sticka dom lite om vartannat. =o)Blir nog en gul kofta denna gången.....

Malin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, va fint! Jag brukar också sticka dockkläder men här i Hälsingland är de svårsålda. Tog 125,- för byxor, kofta eller tröja, mössa och "tossar". Sålde några ialla fall, men har flera kvar. Stickar du från någon stickbok eller vad är det för bild man ser?

á Yeliqa sa...

Jättegullig kofta du har stickat. Blev faktiskt lite inspirerad att testa sticka/sy till lilltösens dockor