fredag 23 maj 2008

Vad blev det då?

Jo, en liten sminkväska blev det av det hela. Skitfin tyckte dottern och ville genast ha den, och visst hon kommer få den. =o) Eftersom jag själv är allt annat än nöjd men för att vara första försöket helt ok tycker jag.DOCK kommer jag använda nåt vlieseline eller nåt när jag ska applicera hjärtanet eller vad det nu kan bli och DET är nåt jag verkligen måste öva på för att sy runt det där var inget lätt.Här visar jag ändå sidan som blev ok, den andra är inte alls lika fin.Men dottern tyckte det visst,så ok då...fniss..Hade velat ha grön tråd men hade ingen hemma som passade och eftersom dragkedjan är vit fick det bli vit färg runt oxå då....Nåja tänker nog även sätta dit det innan jag syr på vadden tror jag, ska i alla fall testa det och se hur det blir.Ska även köpa det som " Tokigt o likt" tipsade om under komentarer i förra inlägget, ska köpa det från stoff och stil nästa gång jag handlar där.För det är ändå ganska sött med någon dekoration på även om man inte alltid kommer att ha det.
Men övning ger färdighet heter det ju så det är väl bara att klippa ut en ny och göra en till, men det blir INTE idag för nu är jag trött och har ont i ryggen!
Kommer nog ha med ett gäng i jul, är ju en jättebra liten julklapp tycker jag!

Ska nog ta en bulle och ett glas mjölk framför tv:n en stund innan jag ska krypa till sängs.Måste bädda sängen oxå för jag drog ur alla sängkläder innan men har inte fått i nya ännu......Trist att göra det nu men jag får ju skylla mig själv när jag inte gjorde det tidigare så... =o)

Go´natt på er!
Kram Malin

2 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Den blev ju jättefin, härliga färger, snyggt hjärta och snygg form. Var den svår att sy?

Anonym sa...

Hej!
Tycker nessesären blev jätte bra gjorde inget med vit tråd runt hjärtat.
/Maria