lördag 3 maj 2008

En sån DÄR dag!

Ikväll har jag fått klart alla delar till pojktröjan jag har hållt på att sticka.Har ju varit lite annat emellan oxå eftersom jag aldrig kan hålla mig till en sak tills den är klar.DOCK tog det tid! Idag verkar vara en sån där dag då allt jag gör bara blir fel...blä...Satt vid tv:n och tänkte att nu får jag ta och sticka klart den där halva ärmen som är kvar.Så jag började och tittade på tv samtidigt.Så när jag nästan ska börja med intagningarna så kommer jag på att - skit,jag har ju ökat maskor hela tiden och det ska jag ju inte utan man skulle ju sluta vid ett visst antal maskor...suck..minst 12 varv att sitta och repa upp så det fick jag snällt göra.Vilket tar tid givetvis...suck....Nåja när jag var färdig med det så stickade jag i alla fall klart ärmen och nu äntligen ligger den och pressas på den gamla strykbrädan tills imorgon då jag hoppas börja sy ihop den...det tråkiga momentet då..he he he..

Ja efter det tänkte jag att jag har ju påbörjat en till mormorsruta så jag virkar klart den.Sagt och gjort så gjorde jag det framför csi och sen när den är klar ska jag klippa av trådarna som jag virkar in för att slippa fästa för många...ja då klipper jag sönder en tråd i rutan så den kan jag ju inte använda...suck igen!!!Då la jag ifrån mig allt kan jag säga.Jag får repa upp 2 färger och virka om den bruna som jag då klippte sönder, den vita tråden kan jag ju ha igen och visst så är ju detta virkade lättare att repa upp än tröjan för här kan man ju bara ta ur viknålen och dra upp det tills man är där.Men jag blir så sur på mig själv när jag gör sånt här är så trist att repa upp.Behöver ju inte kasta hela rutan men det är så trist när man får repa och göra om tycker jag.Snacka om att skaffa sig tråkigt jobb...

Annars har inget blivit gjort här idag,va och tränade i morses och sen dess har jag bara varit trött trött...bara gått och segat och inte fått nåt gjort.Usch så trista sånna dagar är!Måste lära mig att ta mig i kragen då och gå ut på en liten promenad eller nåt så man piggnar till men jag är tyvärr dålig på det.Sista lediga dagen imorgon och sen är det ju ny jobbarvecka,nä jag vill inte alls!!
Kram Malin

2 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Ja vissa dagar ska man tydligen inte ta sig för något, men det upptäcker man oftast när det är försent. Tröjan ser i alla fall ut att bli jättefin, även om det blev lite trassel för dig på slutet. Härliga färger.

Tant Gredelin sa...

Va fina saker du gör, verkligen helt underbara. Och en helt underbar blogg också! :)