fredag 23 maj 2008

På gång...

Idag var jag ner till min tygaffär här i stan och inhandlade lite tyger.Tyger som jag hoppas ska passa en del projekt i Tilda boken som jag köpte och visade här tidigare i veckan.Jag fick min lön idag och 550:- försvann direkt så resten av månaden nu måste jag verkligen hålla i pengarna här.Längtar tills nästa månad då man får skattepengarna i alla fall ( fast de ska investeras i en cykel hade jag tänkt...).Nåja eftersom dotterna hela dagen efter skolan tjatat om att vi ska pyssla ( och jag som inte vill för jag vill vara ute i solen he he he ) har fått pyssla lite och klippt ut det första projektet som jag tänkte prova på.Jag hoppas kunna sy ihop det ikväll och se hur det blir.Jag hoppas det ska bli fint!! Jag gillar i alla fall tygerna som är i vitt och grönt.Hjärtanen tänkte jag zigzaga på med en tät söm,jag får väl öva på någon bit innan så jag inte förstör allt. =o) Vill nästan det ska bli sent nu så man kan gå in och sy...fniss..

Nu är i alla fall maten i ugnen och det ska bli gott med lite middag om en stund.Hasslebackspotatis och grillade biffar och sallad.Biffarna grillas ute och vi äter på altanen.Lovely!!

Ha en fin kväll!
Kram Malin

2 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Nämen titta så mycket fina tyger du har fyndat :) Det gröna du har påbörjat ser lovande ut och jag tror att det kommer att bli kanonfint. Har du provat hifix från Stoff och stil vid applikationer? Om inte så måste jag tipsa dig till nästa lön, det är kanonbra och applikationerna blir så fina med hjälp av det.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.