söndag 18 maj 2008

Tvättsymboler

Jag har fått för mig att jag vill ha en stämpel från vista print med tvättsymboler på.Många av de tyger man köpt från stoff och stil har samma märkning tex.Jag tänkte att jag då kunde stämpla upp tvättråden på baksidan av mina visitkort som jag sätter på varje plagg.(Jag har skaffat stämpel där jag kan skriva i storlek och vilka grader det ska tvättas på, det skriver jag i för hand på dom.Men det kunde va kul att ha en med bara tvättsymboler på oxå tänkte jag...ja herregud va jag ordnar...fniss...)Alternativet är om man kunde få ett företag att trycka upp typ klisterlappar,sånna där som man kan köpa och sätta som adresslappar på brev t.ex.Går att köpa på rulle med typ 1000 st.Har skrivit och frågat ett företag så vi får väl se om man kan få nåt svar nästa vecka.Jag menar istället för min adress kunde jag ju få tvättsymboler på mina klisterlappar och sen kan jag ju då bara klistra på en sådan på alla lappar där jag vill ha.
Alternativet skaffa en stämpel då..T.ex. skulle jag vilja ha denna raden på en, MEN så ska jag ladda upp min bild för stämplar på vistaprint och så säger det att det inte blir bra.Måste ändra men jag vet ju inte hur!!...suck och åter suck....Tyckte jag kom på ett bra sätt att få lappar till det ( typ bara stämpla på ) annars eftersom jag inte själv har nån apparat där jag liksom kan skriva ut sånt på.Är ju bra att sätta med på lappen då jag gör tex barnkläder eller dockkläder eller så sedan så folk vet hur det ska tvättas och inte har jag allt i huvvet heller.Även bra att göra till mina stickade plagg...Än har jag ju kvar katalogen från Stoff och stil så man kan gå tillbaka där och se hur det ska tvättas men det kommer jag ju inte ha i all evighet direkt heller så...Nåt annat bra tips kanske??

Ja jag har mycket ordningar för mig, jag vet..kanske därför jag aldrig får nåt gjort här hemma tycker jag...fniss..
Idag har jag inte fått gjort nåt alls,är baratrött hela tiden eftersom jag aldrig får sova ordentligt så det är nog den största boven.Men jag vet inte vad jag ska göra för att slippa smärtan påmornarna så jag får sova???På måndag,ja imorogn då ska jag försöka börja viktväkta.Blir lite sv¨rt de första 2 dagarna nu eftersom jag inga pengar har nu tills barnbidragetkommer på tisdag,men jag får försöka ändå,ja det blir ju egentligen bara måndagså får jag åka och handla påtisdag då....Behöver ju gå ner i alla fall 15 kg,kanske kan det göra liiite för ryggen då.=o)

Idag har jag i alla fall lagat 3 plagg som legat i laga högen, skiiiit trist är det att göra sånt men när man sen sätter igång är det gjort jättefort.Satte igång efter 7 imorses då när de andra låg och sov,laga 2 byxor och en tröja och nu känns det verkligen skönt att det är gjort.Har letat lite mönster till barnkläder som man kan göra av kanintyget nu men jag har inte ritat av något ännu.Tror jag ska köpa senaste ottobre när jag får lön om den finns kvar att få tag på, verkar finnas lite fint man kan göra i den.Nåja får se om jag får nåt avritat idag i alla fall eller om jag bara kommer fortsätta gå som en zombie här idag. =o)Har i alla fall köpt en liten bit brun mudd på affären då jag lämnade tillbaka 2 rullar jutetråd som jag inte skulle ha idag så nu kan jag i alla fall sy nåt,även med mudd. =o)
Kram Malin

2 kommentarer:

Timotei sa...

Hei!
Så mye du får gjort! Du både baker og syr, ser jeg. Imponerende! Høres kjempelurt ut med vaskesymbol til dukkeklærne. Spesielt viktig til de som er strikket kanskje, ettersom ikke alt kan vaskes i maskina. Du gjør det jo så profft og ordentlig med lapper på hvert plagg og allting.
Synes du er kjempeflink!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.