lördag 19 april 2008

Twinkel twinkel little star...

Här kommer bilden på den vita klänningen med silverstjärnor.Jag tycker massor om detta tyget, det är så fint och det är lite svårt att återge det på bild tyvärr tycker jag.Lite plychaktigt sådär.Köpt en gång på Ingelise för länge sedan...Om man klickar på bilderna kan man se dom i lite större format. Det blev en lite trosa till klänningen oxå och en stickad mössa eftersom den jag sydde blev helt bortåt väggarna konstig denna gången..skyller på trötthet eller nåt...fniss...
Skönt att beta av lite av sådant som ligger i alla fall sen får vi väl se hur väl jag lyckas i slutändan.Kanske får man ta lite "gammalt" mellan det nya så man inte tröttnar helt...fniss..

Idag har jag köpt innertyg till min väska oxå, får se om den kan bli klar ikväll sedan.Blev grönt tyg istället för orange eftersom dom inte hade någon fin orange färg på tyget.De skulle se om de kunde få hem nåt sedan.Jag ska ju göra 2 väskor så...Hon t.o.m frågade hur det gick med mina haklappar som jag håller på med,hon frågade hur det gick.Jag ska ju bara ha råd att skicka efter namnlappar till dom att sy på, så fort jag haft råd att göra det ska jag göra klart dom sedan.Kanske skulle man beställa nu..nä jag måste vänta tills lönen kommer nästa vecka och beställa en omgång....
Är så mycket jag vill göra är det någon som kan ge mig lite mera tid??

Lika fint väder här idag, har varit och tränat nu och så ska vi äta lunch.Sen ska jag nog ut och sola ansiktet lite innen jag hoppar in i duschen.Man måste ju ut nu när det är så fint.Kanske blir det en rabatt rensad idag vi får se,men ikväll ska vi i alla fall grilla!
Ha en fin dag!
KramMAlin

3 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Åh vilken söt klänning och mössan blev ju helt bedårande:)

Lappeklipp sa...

Hej Malin, du undrade var man kan köpa metallås till börsarna. Jag vet ju var man hittar dem här i Finland,men på er sida av vattnet har jag ingen koll. Dock tror jag nog att de går att beställa från Panduro som du säkert känner till.
Lycka till!!!!

Timotei sa...

Så nydelig en kjole du har sydd og søt lue også!