torsdag 10 april 2008

Frossa i tyger...

Ja det gillar jag! Igår hämtade jag hem mina tyger som jag hade beställt från stoff och stil.Jag är ju sån där så jag kan ju inte bara beställa 1 meter av nånting utan oftast blir det i alla fall 3m av tygerna jag köper,minst 2 och högst 5....fniss...

De 2 första tygerna på bilden det grå joggingtyget och manchestern med grå prickar i är från vinterkatalogen.Jag beställde aldrig nåt ur den innan då jag inte hade pengar men nu kollade jag om det fanns nåt kvar.Och lite av de tyger jag ville ha fanns fortfarande, men inte alla tyvärr.Tygerna är det 3 meter av vardera.

De andra 2 är från den aktuella katalogen.Ett mönstrat manchester och ett grön/brund randigt jersey tyg.De första är det 4 meter av och det andra 3 meter av.Finns MASSOR mer tyger jag skulle vilja betälla där ur men man får ju ta lite i taget och hoppas det inte tar slut.det var dyrt ändå men hade jag varit rikare hade jag kunnat beställa fär många många tusenlappar.Jag älskar tyg och jag älskar garn.Jag blir som ett barn på julafton.I affärerna kan jag gå i timmar och bara frossa i alla härligheter!!!

Får nog kolla in katalogen igen och se vad jag kan beställa i nästa omgång....fniss...Dax att börja spara igen antar jag.Nu behöver jag bara liiiite mera tid oxå så jag får sitta och sy liiiiitemera så kanske man sen kan sälja lite och få in lite av de alla många tusenlappar man slänger ut när man handlar och handlar.

Tänk om man hade koll på hur mycket allt hade kostat som man har i syrummet...jag menar jag har ju en full bokhylla med bara tyger och hur många lådor med garn som helst.Det är mycket pengar som ligger där nere...fniss..Men vad gör väl det man KAN ju bara inte gå förbi ett fint tyg och inte handla nåt....fniss...Och sen har man väl samlat på sig under säkert 20 års tid så man har ju inte pungat ut med allt på en gång precis. =o)
Lite sugen är jag att beställa lite tyger från Usa oxå...vi får se när jag får bättre ställt igen.

Nu ska jag ner och tvätta tyger så det ryker!
Ha en fin dag, vi har SOL idag!!! ( synd man ska jobba hela eftermiddagen/ kvällen bara...blä...)
Kram Malin

1 kommentar:

á Yeliqa sa...

Känner så väl igen mig. det är HÄRLIGT med tyg. Synd bara att man inte har råd med allt.