söndag 20 april 2008

Den som inga byxor har...

Ja jag får ju erkänna att när man har en helg med så fint väder som vi haft denna helgen blir det inte mycket sittandes vid varken symaskin eller med nåt sticke.Man vill bara ut och njuta och jag vet inte hur många gånger jag hållt på att somna i solen ute på terassen,man blir ju dötrött...fniss....

Nåja liiite har det blivit gjort idag ändå trots kalas osv.Jag fortsatte på mina "gamla" alster i källaren här nu ikväll och sydde upp 3 rosa manchesterbyxor ( Jag gillar verkigen de tunnare manchestertygerna! ) som jag hade liggandes.De andra på bilden har jag gjort lite då och då men inte visat eftersom jag inte haft något till,men nu fick det bli en byxbild istället. =o)Har flera par byxor som ligger utklippta och jag tänkte försöka att fortsätta med dom imorgon,de ligger fint bredvid symaskinen nu och nu är det mer åt jeanshållet imorgon som gäller då.Ja jeanstyger vill säga och lite annat.Men vi får se vad jag hinner och orkar för tyvärr jobbar jag kvällsskiftet hela veckan som kommer...blä....

Har oxå gjort lite på min väska idag så det enda jag har kvar nu är kantbandet på den.Fick köpa nytt kantband idag då de jag hade köpt inte passade i färgen plus att jag köpte till lite kantband till några klänningar osv som jag har i min "gamla" hög.Tänkte jag lika gärna kunde köpa med det för då är det bara att sy på dom oxå sedan och förhoppningsvis få bort mer av de gamla utklippta alstren.Väskan blir ju ingen jättestabil väska precis då det inte är något kraftigare tyg.Funderar på om jag nästa gång jag syr med tunnare bomullstyger att man ska sätta lite vlieselin på delarna så de blir lite styvare?? Nu ska detta bara vara en strandkasse ( dagiskasse) men ändå,lite mer stadga kanske inte hade skadat i alla fall.Jag får prova mig fram lite sedan med andra väskor.

Imorgon ska jag börja min nya "tjänst",jag ska börja utbildas till ställare på jobbet så jag gissar att jag kommer va rätt trött när jag kommer hem och hela veckan för det är mycket att lära och försöka få in.Huvvet kommer väl inte hänge med till slut sen när helgen kommer...Men det ska bli kul att få göra något annat än bara packa,så nu ska jag tvätta bort sminket och sen gå och sova tror jag.

Go´natt på er.
KramMalin

1 kommentar:

á Yeliqa sa...

Så mycket fina kläder du syr till dockor. Leker dina barn med de sedan eller säljer du? Jag har blivit så inspirerad av alla dina dockläder så jag måste försöka ta mig tid och sy lite till lilla Alice (dotterns docka) Har du några bra tips på mönster? Det är ju perfekt att sy dockläder av alla små spillbitar man har :)