måndag 22 december 2008

Stickat...

Häromdagen fick jag en bild av Lisa i sin nya mössa så den tänkte ju jag ta och visa upp här såklart:Jättefin blev hon i mössan såklart!
Känns så skönt nu när man inga måsten har längre, inga beställningar som väntar på att bli klara,inga marknader som man ska stå på utan nu kan man bara småpyssla med precis det som man känner för just för stunden.Känns himla skönt faktiskt tycker jag och man kan liksom ta det lite lugnt igen.
Så lite har jag faktiskt tagit och börjat sticka på min lilla filt igen, ska väl försöka att få den klar.7 rutor på höjden ska jag ha så det är några kvar att göra. ;o) Är ju bara på ruta nr 3 just nu,ska sticka lite ikväll om jag orkar.Har fler projekt som är halvfärdiga och jag tänkte verkligen FÖRSÖKA få lite av dom klara framöver.Vi får väl se hur jag lyckas med det. =o) Det dumma är ju att det alltid är så kul att BÖRJA på nya saker...fniss..Men jag ska verkligen försöka skärpa mig att inte hålla på med så många saker på en gång hela tiden...fniss...Snart är jag oxå klar med en jättefin röd julkappa till dockan med vit päls på oxå. =o) Dock har det inte blivit så överdrivet mycket handarbete än sen jag gick på ledighet eftersom jag varit så dålig samt att jag donat och fixat här hemma för att få allt klart till jul.Nu är det bara skinkan som ska göras och den ska vi laga till imorogn.
Kram!

1 kommentar:

Lizzan sa...

Fin mössa du stickat! Håller med om att det är skönt när alla beställningar och måsten är klara.
Önskar dig en riktigt God Jul!
KRAM L