tisdag 16 december 2008

Julkort och lite krasslig.

Jag har varit vaken hela natten...har killat i halsen så man bara får ligga och harkla sig hela tiden.Skitirriterat får jag säga,suga på halstabletter och försöka så det inte ska irritera.Är sjukt trött idag så det har inte blivit nån städning alls idag då jag var uppe redan kl 6 men sen försökte jag sov alite igen vid 7:30.Har haft ont i en knöl i foten oxå som bara värker och värker,måste nog ha nya skor på jobbet...Så det har blivit en lugn dag idag här hemma och försök till att kurera mig lite,hålla mig varm osv.Är ju bara 3 dagar kvar att jobba så jag vill helst inte bli hemma då.
BARA 3 DAGAR!! TJOHOO va jag LÄNGTAR till min julledighet!!

Tänkte visa ett litet julkort jag gjorde på scrapträffen,va med i en tävling men den fick typ bara 2 röster så det va nog inte så uppskattat...fniss...Men i alla fall sålde jag det på julmarknaden så det vart ju bra ändå.Men det är bara att träna vidare! Ska försöka hinna med lite papperspyssel nu på min julledighet hade jag tänkt. =o)Jag vart ändå ganska nöjd med kortet. =o)
Har fixat i kolumnen till höger längst ner så man kan följa bloggen om man vill såklart. =o) Vet inte riktigt hur det funkar men antar att det bara är att skriva in sig där...fniss.. så kommer det vä nåt mail när bloggen uppdateras eller nåt. =o) Får se om det funkar annars tar jag bort det sen igen.

Ska ta maten nu,ja jag har faktiskt lagat ordentlig mat i 2 dagar nu.Måste ju skärpa mig med maten eftersom jag har lätt till huvudvärk och är så trött.Äter ju dåligt så det kanske kan va det sa en vän till mig...Så jag får väl börja laga lite mat då,hur tråkigt det än är. =o)
KRAM!

1 kommentar:

Lim sa...

GORGEOUS!!! I loooove those old and retired Hanglars... I wish they have it available on the store :((

Beautiful card!!!
Hugs,
LIM