söndag 7 december 2008

Helt färdig!

Idag var sista dagen på julmarknaden och jag stod ju själv idag där ute.Jättekul har det varit och jag har sålt mer än vad jag hade kunnat tro att jag skulle göra.Mest gick barbie faktiskt så det ska jag se till att ha mer av nästa år.Nu har jag oxå fått boka ett bord på julmarknaden nästa år så nu kan jag sätta fart redan efter nyår och göra saker till den.Ska bli kul och det är så mycket mer jag skulle vilja göra och ha med så vi får se vad jag kan få gjort nästa år nu.Känns så skönt när allt sånt här nu är över.Var på kalas direkt efter och har precis kommit hem.Jag är helt slut just nu,trött som jag vet inte vad så idag ska jag lägga mig tidigt eftersom jag börjar jobba 5:48 imorogn redan.
Nu behöver jag städa upp mitt vardagsrum men det tänker jag ta imorogn för ikväll tänke rjag bara slöa i soffan resten av kvällen tills jag ska sova!
Här kommer 2 bilder på ladan utifrån:Kram!

1 kommentar:

á Yeliqa sa...

Men så kul att det gick så bra för dig och att du fick mersmak :) Kul också att du redan nu kunde boka nytt bord till nästa gång och att du redan nu kan börja jobba inför den. Skönt att få lite tid på sig så att du hinner utan att stressa alltför mycket :)