söndag 28 december 2008

Bak och städ...

Idag har jag varit en elak mamma, mina barn har fått städa sina rum, annars fick de inte leka med några kompisar.Gissa vilken kul morgon jag fick med sura barn... he he he...
Nu har jag dock dammsugit av hela övervåningen och det känns så skönt för det var otroligt dammigt där eftersom barnen haft så stökigt så det har liksom bara inte gått att komma fram med damsugaren.För ett par veckor sedan storstädade jag jätte noga och fint där uppe och barnen stökar ner.Lovar att städamed kompisen men gör inte detta särskilt väl.Så jag fick nog he he he.Behöver fortfarande gå igenom alla saker men nu kan man i alla fall gå där uppe och barnen, ja dom lär få fortsätta städa sina rum för jag är inget hembiträde!Och jag tycker det är LIKA TRÅKIGT att städa som ALLA ANDRA i detta huset...fniss..Sura på mig är dom allt men de måste ju lära sig,eller hur!?? ;o)

Nåja jag har bakat kladdkaka i veckan oxå och här kommer receptet:Kladdkaka:
2 ägg
3 dl socker
1 tsk vanillinsocker
4 msk kakao
1 krm salt
1½ dl mjöl
1 dl smält smör

Vispa ihop ägg och socker.Blanda i resten och vispa ihop.Häll i en smord teflonform med löstagbar botten.In i ugnen ca 20 min på 200 grader.Jättegott med vaniljglass eller för den som gillar,grädde.

Har stickat på min filt,nu är jag nästan halvvägs på den.Vilken tid det tar! Är väl därför jag gillar göra dockkläder för de är ju inte så stora och gå ju fortare att få klara, i alla fall om man ska jämföra med en stor filt....Måste nog göra nåt emellan för annars tröttnar man ju, är ju liksom samma rutor hela tiden...fniss...Idag har jag fått upp lite scrapsaker oxå så kanske, kanske kan det bli lite målning om andan faller på.Ja det är bara typ 1000 saker jag vill göra så, vart ska man börja?? ;o)
Kram

1 kommentar:

muhren sa...

Jag kör precis med samma sak, städa annars ingen lek med kompisar!

De brukar tjura ett tag men det går över och jag älskar när det är rent och städat och man kan sätta sig med något pyssel..jag borde nog städa på kontoret för där har jag både papperspyssel och tyger i en salig röra..

God fortsättning!

Kram Linda