tisdag 30 december 2008

Målat mera...

...gjorde jag sedan.Det var ju så kul så jag försöker att måla både motiv till kort och mina kort som jag ska fästa stämplarna på sedan.Har påbörjat killen med stjärna oxå men han är inte klar.Hoppas jag ska kunna göra lite kort av dessa nu efter nyår!Idag har det dock inte blivit mer,vi får se om jag kan hinna lite ikväll kanske innan jag måste plocka bort allt inför nyårsfirandet. =o) Idag har det blivit lite städat och röjt här med hjälp av mamma,känns super skönt. Nu ska jag snart sätta mig i soffan tror jag och börja på en ny liten sparkdräkt till dockan i blått och vitt denna gången.Den är ju så söt! MÅSTE göra nåt annat nu mellan filten liksom...fniss...
OCH dessutom sålde jag massa dockkläder igår igen så jag måste verkligen börja göra lite kläder nu för jag har snart inga kläder kvar här.KUL såklart men jag måste ju göra lite nytt oxå...fniss...Men då får jag ju en anledning till att sitta med det i alla fall! =o)
KRAM!

2 kommentarer:

muhren sa...

vad fint du målar! Det var länge sedan jag målade..har inte riktigt tid med det nu..vill hellre sy, men det lägger väl sig..

Kram Linda

Aija sa...

Det här ser så fint ut! Du har målat very well, sorry my swedish is so rusty :)
Love the way you have coloured this cute images!
Hugs,
Aija