fredag 5 december 2008

Oj vad tiden rusar iväg!

Jag hinner liksom inte riktigt med känner jag.
Ikväll är det dax för mig och mamma som då hjälper mig, att åka ut till ladan där vi ska stå på julmarknaden imorogn.Vi åker ut ikväll för att börja förbereda bordet som jag ska ha.Är lite nervöst,jag tycker inte jag har så mycket saker eftersom jag redan sålt så mycket.Men jag hoppas det ska gå bra ändå OCH det är ju ändå ett bra sätt att visa upp sig lite på.Jag får verkligen försöka ha mer saker till nästa år sedan.
Ska såklart fota och visa lite sen. =o)

Här kommer en liten bild på den rosa sparkdräkten som jag har stickat oxå men som redan är såld då. =o)Som vanligt går det ju klicka på bilden om man vill se den större. Jag tycker dom är så söta dessa sparkdräkter,även om de är lite trixiga att sticka i mönsterstickningen när man kommer till ärmar osv.Har ju hänt att jag fått repa upp några gånger för det blir fel vid intagningar osv men ändå är de så söta.Nästa år SKA jag verkligen ha med några av dessa.

Jag funderar oxå på att göra lite dockkläder i mer killiga färger.Jag fick nämligen en liten förfrågan häromdagen om dockkläder till en liten pojk som skulle få en docka av sin mamma och det kan ju vara kul med lite killiga kläder på dockan då, eller va tror ni?? denna sparkdräkt funderar jag på att sticka upp i en blå nyans, vi får se vad jag kan hitta i mina gömmor sedan.Planeringen av de saker man ska göra är ju halva nöjet...fniss..Dygnet skulle gärna ha 48 timmar oxå så man kunde förverkliga allt. =o)

Imorgon ska jag nog ha med mig ett sticke om det nu skulle bli väldigt lugnt på julmarknaden,folk kanske bara går och tittar och då kan det ju va bra att passa på att arbeta lite samtidigt. =o)Jag kommer ju säkert lära mig vad jag behöver tänka på till nästa gång oxå, vad jag glömt och vad jag inte behöver. =o) Ska bli spännande det här.

Egentligen är jag ju inte för att visa upp mig så mycket i komunen där folk vet vem man är det är ju därför jag hållt mig här på nätet.De kanske börjar pratas, det är fult det är dyrt och HUR kan hon ta så mycket för det lilla osv osv.....Jag är väl lite löjlig och ganska självkritisk antar jag...men det får ge sig..huga...vill liksom helst va liiiite så...ja jag vet inte he he he...Vi får helt enkelt se hur allt detta slutar antar jag!

Nu måste jag laga lite mat tror jag,är hungrig nu efter träningen.
Fortsättning följer....
Kram!

2 kommentarer:

OA PIP sa...

Hej.
Lycka till på julmarknaden. Du får säkert sålt jätte mycket.
Kram Madeleine

Timotei sa...

Lykke til på julemarkedet! Du får sikkert solgt masse, du lager jo så mye fint!