lördag 28 juni 2008

Tröjorna är klara!

Ja imorses fick jag i de sista knapparna i pojktröjan och nu är då båda helt klara äntligen.Har fotat dom för att visa:Om du klickar på bilden så får du se den ännu större.Jag blev jättenöjd.Det är så synd att det inte finns några bebisar i min närhet så jag kunde ta på tröjan och visa hur den ser ut på för er men de är verkligen supersöta, tycker jag själv i alla fall....fniss...Det enda jag ska göra nu på de 3 tröjor som jag stickat är att sy på namnlapparna oxå men jag vet inte om jag ska prova att göra det med maskinen eller om jag ska göra det för hand.Vi får se.Ska i alla fall ta och sätta på ettiketter på dom sedan i dag och märka upp med storleken osv.ROLIGT tycker ju jag då. =o)

Storleken är 6 månader och priset är 249:-.
Tröjan knäpps med 3 knappar på båda axlarna vilket gör att tröjan är väldigt lätt och smidig att ta på den lilla bebisen.Jag hade en liknande till min son när han va liten och jag fullkomligt ÄLSKADE den tröjan.
Jag tycker i alla fall att det är rimligt pris med tanke på materialkostnad och att de ändå tar ganska många timmar att göra dom.Det ska ju vara så att folk har råd att köpa dom tycker jag men vad brukar andra ta för stickade tröjor, sånt blir jag nyfiken på för jag tycker det är svårt att hitta och jämföra.Man vill inte vara varken för billig eller för dyr...fniss..dilemmat är alltid att sätta pris på sina saker tycker jag, eller har ni andra lätt för det??Nåja dom får väl hamna på VildaKids sidan sedan när jag fått på namnlapparna på dom. =o)LIte kul att göra barnkläder och inte BARA dockkläder i alla fall.

Ska i alla fall bli kul att ha med även lite barnkläder på marknaden i jul, jag tycker att det är toppenbra presenter om inte annat.Om de nu inte blir sålda innan men då får jag väl ta och sticka lite nya i sådana fall.Ska nog börja på en till för de var jätteroliga att göra samtidigt.Ska se om jag hittar mig ett bra mönster för 6 månader på ett par mysisar till oxå.Skulle nog vara fint med kanintyget eller nåt till. =o)

Ja nu ska jag få i knapparna i dockkoftan oxå i helgen hoppas jag,kanske blir det imorgon bitti då när man sitter själv i soffan innan de andra vaknar ;o).Man brukar ju få lite gjort då.

Dax att fortsätta här hemma lite...
Kram Malin

3 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Jättefina tröjor!!!
Så snabb du r på att sticka!!! Själv skulle jag behöva ett år får att bli klar med en bebiströja :)
Priset tycker jag inte alls är något att orda om. Det är ju som sagt rätt mycket tid som ligger bakom varje tröja och med materialkostnaden så blir det ändå inte så mycket över.

Timotei sa...

Så fine gensere du har strikket! Nydelige farger og så herlig med de brede stripene. Jeg synes ikke det er for dyrt. Du må i alle fall ta den prisen der. Det er jo håndarbeid dette og det blir jo noe helt annet enn det som er fabrikklaget. Skjønner godt at du synes det er vanskelig å bestemme pris på det du lager. En vil jo gjerne få solgt varene også. Likevel tror jeg ikke at en nødvendigvis får solgt mer selv om en setter en lav pris. En høyere pris kan jo signalisere at det er eksklusive varer en selger. Og det er det jo alt som er håndlaget synes jeg. Lykke til med salget!

Katatrina sa...

Jätte snygga tröjor dom måste vara lättsålda Jätte bra pris också