onsdag 11 juni 2008

Äntligen ledig!

OJ så jag har sett fram emot detta kan jag säga! Imorgon slutar barnen skolan och går på sommarlovet och själv är jag ledig nu i 1 ½ vecka!! Jobbar egentligen bara 2 dagar nästa vecka så då tog jag ut kompledigt.Ska bli SÅ skönt kan jag säga!!!Jag har verkligen längtat för jag är så trött just nu och jag verkligen behöver lite ledigt!! Jag ska njuta!
Har städat lite i veckan så att jag inte ska behöva göra så mycket nu när jag är ledig.Blir det dåligt väder ska jag försöka sy lite och blir det fint så åker man väl iväg och badar.Kul att vara ledig med barnen på deras första vecka på sommarlovet.=o)

Idag har jag hämtat tyger...De var så snälla på MG tyger att de skickade tygerna igen!! Jag är jättenöjd, de är fina tygerna MEN jag kommer inte använda det blommiga i brunt ,beige och orange..Det passade inte mig alls.Jag ser ut som en grå mus när jag håller det mot mig.Så är någon intresserad får ni gärna köpa dessa 2 meter tyg för 140:- plus frakten då.Passar jättebra till en klänning,tunika eller något.Det är ett jättefint fall på tyget.Jag tycker det är jättefint men jag passade tyvärr inte alls i färgerna.Jag som tycker orange är så fint just nu.....

De andra blir väl dockkläder sedan.Det andra blommiga har jag faktiskt sedan innan,jag köpte en bit sådant tyg för några år sedan,tycker det är jättefint men har snålat på det eftersom jag hade så lite.Nu är det bara att sy på eftersom jag på de övriga tygerna köpte 3 meter. =o)

Jag har ju stickat klart en tröja oxå och börjat på en ny,kanske kan jag visa senare ikväll sedan vad jag håller på med. =o)
Ha en fin men blåsig dag!
KramMAlin

3 kommentarer:

Cattis sa...

Vilken härlig kreativ blogg! Och tygerna var läckra! =) Nu måste jag kika vidare i bloggen och kolla in din länklista till sy butiker och sybloggar!

http://kathis.blogg.se/

[ LiEmEl ] sa...

hejhej jag är jätt ejätteintresserad av det blommiga tyget om det finns kvar?? hoppas hoppas =)
o vilka underbara dockkläder du dyr.... jättefina, kommer definitivt lägga till dig i reader o se när du uppdat=)

Malin E sa...

Ja det blommiga tyget finns fortfarande kvar så vill du ha det är det ditt. =o)
Kram Malin