lördag 21 juni 2008

Det blir aldrig som man tänkt....

Ja...vad ska jag säga...det bir ALDRIG som jag tänkt...
Nu är det bara imorgon kvar på min ledighet tyvärr, men eftersom jag har en invalid här hemma ( ja pappa i familjen har gipsat ben och hoppar på kryckor och är helt invalid just nu...) så blir det inte mycket tid över för roligare saker här då det blir mycket att ta hand om för mig.
Vi har varit till sjukhuset en dag för att gipsa om och en natt sov jag inget då jag väntade på att telefon skulle ringa om jag skulle hämta eller ej men det blev en taxi kl 04 på morgonen för honom till slut.Visst verkligen ingen kul sommar för honom får jag säga, men vad ska man göra?? Hoppas det läker bra nu i alla fall.

Midsommar igår och vi hade min mamma och man här plus en kompis och hennes sambo.Inga barn tyvärr, trist för barnen, Amanda somnade vid 22 snåret och sonen var mest inne hos grannen och lekte hela kvällen då det var fler barn där.Tur de är bra kompisar...fniss...

Nåja sytt och stickat har det inte blivit mycket.Har en dragkedja kvar i en kudde som jag håller på med, får se om jag får i den idag nu den är ju dit nålad och klar,bara att sy alltså...

Har börjat sticka på ett nytt set som jag aldrig gjort förrutEn söt liten sparkdräkt med mössa,kände jag ville göra nåt nytt och jag HAR ju sagt att jag ska se till att lära mig mer.MEN som sagt inte så mycket tid men jag har gjort mössan klar i alla fall...Jag tycker den blev jättesöt så fler mössor kommer det säkert att bli sedan då de var roliga och fina att göra.Jag har oxå börjat på sparkdräkten men inte kommit så långt ännu...Denna ska man sticka benen för sig och sedan ska de stickas ihop.Jag har aldrig stickat så förrut så det ska bli kul att se hur det blir sedan.Mönstret är ju på danska så jag kommer nog få be farmor om hjälp sedan för jag tror inte jag förstår allt längre fram i mönstret.Tur hon är danska...fniss...Tycker färgerna var fina oxå, naturvitt och roströd blir den.Hoppas den ska passa när den är klar för jag använder inte samma garn som i beskrivingen och det fattas en maska om det ska stämma med masktätheten.Men vi får se, jag håller tummarna för att det ska bli bra i alla fall. =o)

Är snart klar med en grön klänning oxå som jag nu håller på att sy blommorna på.Men den får ni se när den är klar sen tror jag. =o)

Ha en fin dag,här är det lite blåsigt och molnen komme roch går...
Kram Malin

3 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Men så tråkigt med gipsat ben :( Typiskt att det ska behöva bli så över sommaren :(
Men Malin, dina dockkläder är ju verkligen sååå fina!!! Blev alldelens störtkär i mössan. Så duktig du är på att sticka!!!

hea sa...

Åh, så söta kläder!!!

Gulligan sa...

Underbara dockkläder!!vad du är duktig på att sticka!!!