tisdag 25 november 2008

Mera pyssel!

Hmm..ja jag fick ju rolig post idag...fniss...ÄNNU mera pyssel, i pappersform.TUR att jag inte visste när jag beställde detta hur fattoig jag skulle bli denna månaden,då hade jag aldrig tagit mig råd att köpa något.Nu trodde jag månaden skulle bli lite rikare,men det bidde inte så.Men roligt pyssel, det har jag i alla fall...fniss..Får väl ta det som en för tidig julklapp till mig själv.Hoppas jag ska hinna sitte lite med detta papperspyssel oxå.

Jagv ar ner i mitt pysselrum och städade upp lite på alla mina saker som jag hade med till träffen för 1½ vecka sedan,jo jag vet jag hade inte packat upp än och en del är fortfarande inte upp packat men men....

Jag blev Så sugen,barnen satt vid datorn så jag blev sittandes en liten liten stund vid mitt skrivbord när jag hade satt på en maskin tvätt.Gjorde en blomma med mina stansar som jag har i alla fall...fniss..Kan jag använda till nåt kort sen eller nåt.
Hade ju varit kul om man hade orkat göra lite mera papperspyssel att ha med på julmarknaden,men det får völ bli nästa år.Några få kort har jag ju med att visa upp i alla fall...fniss..

Och jag hoppas som sagt var att nästa år blir bättre, mindre stressigt, mera rutiner, glada barn, en nöjd mamma ;o) som trivs med livet,ett hus som inte vill hålla på och komma med massa dumheter som kostar pengar och en rygg som är mera frisk...fniss..DÅ SKA HÄR PYSSLAS!!..fniss..=o)

Ha en finfin kväll,själv ska jag snart sova för att orka besöka farbror doktor imorgon..huga!
Kram!

1 kommentar:

Mamma Melissa sa...

Pyssel är det bästa! När jag var gravid (o kräktes konstant) så gjorde jag vantgosedjur... el ett i alla fall... Busenkelt och så personliga!

Och det bästa av allt var att man kunde göra dem liggandes med benen högt (alltid skönt när diskbråcket kikar förbi, nej jag är inte 84 bast -24 är jag!)

Om du vill så kan du du få namn och titel på boken som ligger till grund för vår lille Hubert...o även bild på the-one-and-only-Hubert.

Ja, visst är det spännande med någonting nytt i livet! Därför jag skickade mina uppgifter till dem...så nu är det väntan på scar som gäller...