söndag 23 november 2008

En liten dockkappa

Japp den är så gott som klar,ska bara köpa knappar till den imorogn.Typiskt nu så kan jag inte åka i min bil då det kommit olja i kylaren...hmmm..Så imorogn får man ge sig ut och cykla i kylan, fy sjutton ...he he he...Kommer väl frysa arslet av mig så kallt som det är just nu tycker jag,och detta är bara början...brrrr...
Här är en liten bild i alla fall:Jag har oxå hunnit med att sy upp mina julgardiner till köket i helgen.Satt med kappan idag och gjorde den klar, nu är jag i alla fall nöjd och det känns skönt att äntligen ha en julgardin i köket!Man kan ju klicka på bilderna om man vill se dom större....

Imorogn börjar jag jobba 5:48 men jag MÅSTE ju bara sitta uppe ikväll och kolla på csi som var i måndags,kunde ju inte se det då jag jobbade i måndags men jag måste ju se hur det gick!!Kommer va skiiit trött imorgon men det får man väl ta antar jag då...fniss..

4 kommentarer:

------------Ninni------------- sa...

Halloj! Osäker på om det är ok för dig, men jag har gett dig en utmärkelse i min blogg! Är det inte ok så hojta!!!

á Yeliqa sa...

Åh vilken söt liten kappa :)
Så skönt för dig att ha sytt julgardinerna klart. Det brukar alltid vara lite som en befrielse när nåt är klart som man vet måste göras. Det ser riktigt julmysigt och hemtrevligt ut:)

Mamma Melissa sa...

Åh, vilken söt liten kappa! den kommer bli ännu sötare när det blir en knapp-kappa.

Är helt fast i pysselbloggar... det är ju det enda man som änglamamma kan göra för sina barn. Pyssel och knåp till graven.

Jag kommer definitivt kika in hos dig och självfallet får du kika in hos mig! Alla modiga är välkomna in. För det är vad du är, alla orkar, kan och vill inte ta del av vår historia. Så jag är bara tacksam för att du vågar och vill.

Kanske kan vår historia bidra till att ni jordmammor orkar med julstök och trötta barn som inte vill gå i en enda affär till för att köpa julklappar...?

Välkommen tillbaka, jag har alltid öppet!

Lim sa...

NICE!