fredag 19 september 2008

Jaa....här är jag igen...

Jag har fullt upp veckorna barnen är hos mig så jag hinner inte med annat än barn och hem känner jag.Har varit extra trött denna veckan oxå eftersom jag är dunderförkyld.Hade jag inte haft barnen här hade jag legat hela dagarna när jag inte varit på jobbet tror jag.Har inte kunnat sova för halsont och täppt näsa osv.Skitjobbigt men man är ju tvungen att fungera ändå.
Därav inget handarbete även denna veckan, jösses så jag saknar det men jag är så trött på kvällarna så jag slocknar ihop med barnen.Kvällarna bli aldrig senare än 21-22 längre och jag är ändå nattmänniska...det kan man inte tro nu.

Tänkte i alla fall visa en dopklänning jag sydde för ganska längesedan men jag tyckte den blev så fin och beställaren vart jättenöjd, det är kul.Hennes egen dotter hade nämligen själv gult band och gula rosor. =o)Imorgon bitti ska jag på klädbytardag tänkte jag och se om jag kan hitta nåt bra till barnen, ibland hittar man en hel del fint ibland inte så mycket.Vore bra att få tag på lite billiga kläder för jag är verkligen luspank just nu.Inga roliga inköp här alltså. =o) Tyvärr...fniss...

Men efter det imorgon tänker jag försöka bänka mig i soffan och bara försöka ta det lugnt,försöka kurera mig lite så jag är bättre till måndag då det är jobb igen.Jag hoppas hoppas jag kan sticka klart min mössa nu, jag har fått hem kappan osv och det vore skönt att ha klart lite av vintermunderingen känner jag.I alla fall har jag ju fått bukt på vattenläckan i brunnen, det läckande taket, rensat i garaget och i källaren så man KAN ju faktiskt med gott samvete få ta det lite lugnt nu.Jag måste lära mig det igen.

Nu väntas strax dottern hem från discot hon och kusinen varit på i kväll, de hade nog kul eftersom de stannat hela tiden.De trodde de kanske skulle komma lite tidigare hem eftersom det håller på ända till 22, men icke.Hon älskar att gå på disco..undrar vem hon fått det ifrån?? ;o) Kusinen ska i alla fall sova över så jag får gå upp och förbereda madrasserna.

Kram alla goa vänner där ute!
Malin

3 kommentarer:

Timotei sa...

Hei Malin!
Nydelig dåpskjole du har sydd til dukken! Håper du blir bra av forkjølelsen snart!

Marias Kakburk sa...

Härligt, lycka till:)!

Åsa sa...

Vilken otroligt fin dopklänning=) Vad duktig du är Malin på att sy.
Kram Åsa