söndag 21 september 2008

Färdig!

Idag var jag uppe kl 6 för jag kunde inte sova mer.Vet inte varför men det var lika bra att gå upp då man bara låg och vände och vred på sig.Barnen sov ju självklart fortfarande så inte kunde man börja härja här hemma med damsugare,disk eller annat som låter.SÅ, jag satte mig i soffan och gjorde äntligen klart min mössa.Ja,mössan är jättefin, fint fall osv.MEN jag är ju så jäkla RUND i ansiktet,jag har fortfarande inte hittat nån mössa som JAG passar i utan att se ut som en boll i ansiktet.Det är så tråkigt, det finns så mycket fina mössor men jag ser ju inte klok ut när jag får på mig en.Jag vill inte frysa om mina öron i år...Kanske använder jag mössan i alla fall sen, för fin är det ju, men VAD gör man åt ett klotrunt ansikte??????( ...kolla inte in morgonfrillan på bilderna he he he ...) Ska i alla fall ta och sticka en grå nu oxå tror jag....

Modellen är denna:Syns nog bättre hur den ser ut på denna bilden än den som är tagen på mig tror jag...

Ska göra lite lunch om en timma, sen ska vi iväg och fira min kära farfar som gått och blivit hela 89 år! HURRA för honom!

Kram Malin

6 kommentarer:

Marias Kakburk sa...

TACK snälla:)!

Ja det är ju en liten nackdel med allt som är gott men jag tycker att något gott (= oftast onyttigt;) då och då är ingen fara, man måste ju leva lite ;)

Hoppas att du får en härlig dag:)!

Åsa72 sa...

Snygg mössa! Har du något mönster att dela med dig av?! Är ju för fåfäng för att bära mössa, men frysa om öronen vill manju inte göra heller...?! Vilket dilemma va'? Men de där mössorna kanske skulle få mig att bära en iaf... /Kram Åsa

á Yeliqa sa...

Jag tycker att den ser ut att sitta jättebra :) En liknande skulle jag också vilja ha... :D

Marias Kakburk sa...

TACK (igen;) snälla rara:)Va glad jag blir:)

Kram på dig!

Petra sa...

Malin, jag vill beställa en mössa av dig, en ljusrosa som är stickad som den gråa på bilden. Mitt dilemma är att jag har stort huvud typ 62 i hattmått. Tror du att den kommer att passa ändå??? Eller kanske en grå ändå :-))

//Petra på 98or

camilla sa...

Jättefin mössa!!
Men du... titta noga på dom där tjejerna på reklambilderna... tror du verkligen dom har såna där "coneheads"? Nääää, nånting är ilagt för att det ska se bättre ut. Sånt där huvud har ju ingen!!!