måndag 16 juli 2007

Stämplat lite...

har jag gjort nu ikväll. Stämplade upp lite bilder som jag tänkte ha klara bara till att färglägga sedan. Nu är klockan så pass mycket och barnen ska snart i säng så just nu orkar jag inte då jag inte får vara ifred. Detta har jag stämplat upp idag:
Ska bli skoj att sitta och färglägga sen när man verkligen har tid att sitta ner! En del tänkte jag använda för framtida bruk som synes...fniss...Idag har jag gjrt mig en liten beställning oxå på ett ställe som hade lite rea.Jag hoppas att allt finns kvar hemma även om det nog tyvärr inte är troligt.Sen vann jag några piratstämplar på tradera oxå som jag oxå tänkte använda sen till kalaskort.Kul att göra lite olika ju, jag hoppas dom kommer hem fort.


Egentligen skulle jag ha stämplat kalas pirat stämpeln på ett annat papper men jag hittade inte det nu såklart.Vet i sjutton vart det har tagit vägen...Får väl hoppa in i bokhandeln och köpa några nya imorgon och se vilka papper som passar bäst sen. Jag testar med detta oxå för jag kunde ju inte hålla mig och eventuellt klipper jag ut bilden istället då papperet är lite tjockare än det andra jag hade. Vill in och köpa mig lite kort att göra oxå...eller om jag ska skära upp egna av papperen jag har...HUR brukar ni göra? ( Om det nu är nån som läser detta som håller på med korttillverkning förståss....fniss...)


Idag sover kusinen över här och imorgon nu skulle det ju bli fint väder och bir det det så ska vi åka och bada hade vi tänkt.Så vi får hoppas på en fin dag för en gångs skull. Det är ju TUR att jag kan bada nu då....suck..... Nåja det ordnar sig väl det med.


Ha det gott!*Malin*

Inga kommentarer: