lördag 7 juli 2007

Jag = Nybörjare!

Ja jag gör som alla andra skaffar mig en liten blogg handlande just om mitt scrappande.Jag är totalt nybörjare på detta men det verkar så otroligt kul!!
Har inhandlat mig en hel del papper, en qk och revolution maskin, lite dekorationer och andra små tillbehör.Men det är vissa saker jag fortfarande behöver, som en skärmaskin tex!! Tycker dmär så dyra bara...men jag måste bara ha en om man ska klippa osv i papperen dådet nästan inte går att få bra annars känner jag.Ska kanske inskaffa en imorgon här i bokhandeln....

Här kommer jag i alla fall visa mina små alster och mina framsteg är tanken och förhoppnongsvis så småningom kanske även jag kan inspirera andra att börja så som många andra bloggare fått mig att bara vilja börja på stört och frossa i fina papper, stämplar och annat smarrigt.=o)
Såjag börjar med att börja visa det första jag hålle rpå med.Nu ska här göras inbjudningskort till sonens kalas......i september.... he he he men lika bra att börja nu för det kommer säkert ta tid för mig att fixa detta innan man får in vanan osv. Kortet är inte klart utan jag ska ha på några röda blommor nedtill oxå hade jag tänkt och sen ska jag fixa baksidan med.
Stämpeln är från Magnolia och jag har färglagt med distress färger. Var svårt men man får öva för att få till det som man vill med färgerna.Men oxå jättekul att sitta och prova sig fram!Enkla kort men så mycket roligare än de trista som finns för barnen på bokhandeln!

Jag håller även på med en liten tändsticksask som jag pysslat med lite nu ikväll.Givetvis saknar jag papper, vill ha ett ljust beige som jag ska skriva min kompis namn med på asken. Ska stansa ut bokstäverna och klistar på dom.Kanske hinner jag imorgon om jag får tag på ett papper.
*Malin*

1 kommentar:

sari sa...

kanon söt ask du håller på med!!! Har oxå inhandlat en hel del tändsticksaskar...vill ju pyssla om dom =) Välkommen till bloggens underbara värld! Men akta dig...det är extremt beroende framkallande!!