söndag 12 oktober 2008

Trött , trött, trött...

Jag skulle kunna gå och lägga mig NU, men gör jag det vet jag att jag vaknar mitt i natten och kan inte somna om igen.Jag är så jäkla trött!!!Jag fattar inte vart denna trötthet kommer ifrån, jag känner mig helt slut.Jag orkar inget, får inget gjort och alla arbeten och måste bara växer sig större och större...Jag får nog köpa hem koffein tabletter snart.... ( hur stavas det?? )

Nåja inget kul att visa, jag har inte ens stickat på filten i veckan.Kom ner och sydde några sömmar på det nya setet till dockan, det är allt.Jag måste få mer ork!!! Ögonen går ju i kors på en jämt, va trist det är.Man vill - men orkar inte.
Tänkte visa några gamla kort jag gjorde förra året men jag tror inte jag visat de här i bloggen så, varsegoda:Inne i kortet,det var ett dubbelvikt och de ville ha nåt där man kunde stoppa i pengar i....Det var min mamma och mormor som beställde dessa 2 kort.Jag blev nöjd med dom de var ju några av de första korten jag gjorde när jag började göra kort så de är ju inte direkt avanserade men lite söta sådär i alla fall...fniss...Sen hade man inte så mycket saker hemma men det gick ju få ihop kort för det.Och så baksidan på korten:
Var till min kusin när hon fick en liten pojk. Har nog fler kort att visa men det får bli en annan gång.Nu ska jag nog hämta filten och sticka lite i sängen - om jag inte somnar...GÄSP.....

KRAM!!!
Malin

2 kommentarer:

Timotei sa...

Hei!
Skulle gjerne sendt litt energi over til deg, men det går jo ikke når jeg er akkurat like trøtt som deg...Kjenner meg veldig igjen. Det er så travelt hele uka, så da rekker jeg nesten ikke noe håndarbeide. Så kommer helga og jeg tror jeg skal få sydd og strikket masse, MEN så orker jeg nesten ingenting. Frustrerende! Nå skal jeg ta meg en kopp kaffe, så kanskje jeg orker å blogge litt i alle fall!
Kjempefine kort!
Klem fra Rannveig.

Lim sa...

Beautiful cards and I looove the idea of the Tilda on the back of the card... :))

Hugs,
LIM