tisdag 21 oktober 2008

Längtar till julen...

Ja det gör jag nu...ja jag vet att jag inte är riktigt klok men i år längtar jag verkilgen dit! Att få pynta upp och få lite julmysigt och adventsljusstakarna i fönstren, en klädd fin gran som luktar jul liksom och bara få sitta och mysa i vardagsrummet med nåt handarbete framför tv:n och käka clementiner. =o)

I år ska jag ÄNTLIGEN ta och sy upp julgardiner till mitt kök, har inte haft några på 4 år sedan vi flyttade hit till huset,jag ska oxå se om jag kan hitta nåt fint tyg till Amandas rum så att även hon kan få det lite julmysigt,hon har haft helvita gardiner sen vi flyttade in oxå eftersom jag aldrig hittar nåt.Och hennes rum är lite jobbigare att sy till eftersom jag har öljetter där men jag kan ju bara köpa en annan stång om det ska vara så.Har tyg till mitt kök så jag ska inom det snaraste försöka få sytt dom och även hitta till Amandas rum.Jeppe har till sitt rum med stjärnor på som jag gillar jättemycket! Han är den enda som haft julgardiner här sen vi flyttade hit.Jag har alltid haft det förr men det har inte blivit av så man har liksom inte riktigt fått det där julmysiga känslan.I år ska den äntligen infinna sig i mitt hus igen!!Jag fick oxå hem en bok idag som jag bläddrat i , den var jättefin tyckte jag och det fanns en hel del project i den jag skulle vilja testa när tiden infinner sig så den ska jag behålla verkligen.Inget undra på att jag idag längtar ännu mer efter jul och lite ledighet! Har vi tur får vi vara lediga 3 veckor från jobbet i jul och jag funderar på att ta ut en kompvecka efter nyår oxå så att jag är ledig 4 veckor, vore HÄRLIGT, jag har så mycket sparad tid och varför inte ta ut den då så att man verkligen får vara riktit riktigt långledig och ladda batterierna igen!! Ska försöka få lite extra ledigt vid sommar oxå men det brukar va svårt efetrsom vi ofta har så mycket att göra då...Vi får se. =o)

I helgen åker jag till Ullared och köper julklappar! =o)

Kram kram!

1 kommentar:

Lizzan sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Har bara hunnit med en snabbkoll i din blogg, ska kolla mer sen när jag kan sitta i lugn och ro. Ha en bra dag!