söndag 26 oktober 2008

Japp, detta har varit mitt lilla projekt den sista tiden ( förrutom filten som jag håller på att sticka oxå då...) det är så kul att göra mössor till dockan, även om jag självklart inte BARA kan göra mössor...fniss..Blir kallt för dockan då...fniss..Nåja dessa söta mössor har jag gjort det sista, min farmor har hjälpt mig att virka blommorna eftersom jag är jättedålig på att virka.Men hon ska, så fort jag har tid, få lära mig hur man virkar dessa små blommor.Jag var där i fredags så hon virkade blommorna medans jag var där.Såg lite pilligt ut för mig som inte är nån hajjare på virkning, men attans om jag inte ska kunna lära mig att göra dessa blommor oxå sedan.Perfekt att använda de små restgarns snuttarna man alltid får över när man stickar till att virka små blommor av! Jag gillar att försöka använda upp det mesta av det garn jag köper eftersom garnet är så jäkla dyrt.

Så nu har min söta lilla farmor fått några små restgarns snuttar som hon lovade att göra blommor av till mig sen kanske när jag är utan barnen nån helg ( och inte har så fullt upp hela tiden som jag alltid verkar ha på nåt mystiskt sätt ) så ska jag åka dit så hon får lära mig!Nu vill jag göra MASSOR av mössor igen!!Kul att hitta på lite egna mönster till mössorna tycker jag sen ändrar man sitt mönster lite här och lite där så har man helt plötsligt en helt ny mössa.KUL!

I helgen har jag varit i Ullared oxå, alla julklappar är nu klara känns skitskönt!
Igår när jag kom hem och klapparna var inslagna hamnade jag framför tv:n och passade på att montera all de stämplar jag hade som inte blivit monterade ännu:Skönt att få det gjort oxå eftersom jag är så sugen på att scrappa lite oxå.Ska ju på scrapträff en 16 november så det ska bli jättekul faktiskt.

Har funderat och funderat..jag har änligen fått ett par dubletter så EVENTUELLT kommer jag ordna nån liten tävling eller utlottning av detta framöver för de som är sugna på att få nån ny stämpel..kanske blir det nåt litet stämpelpaket eller så.Vi får se vad jag hittar på om jag bara får fundera lite...fniss..Håll utkik om du är sugen på tävling eller utlottning av nåt slag!

Nu ska jag börja på en beställd mössa jag! Vad gör ni denna söndag??
Kram Malin

2 kommentarer:

Åsa sa...

Vad härligt att kunna "utnyttja" en annan generation till att få hjälp med pysslet. Och kul att farmor är pigg i fingrarna... Själv brukar jag utnyttja min kära mor när jag vill ha något virkat. *L*

Kram Åsa72

Lim sa...

For me this is like die and go to Hanglar heaven!!! LOL... I want they all!!! :)))

Hugs,
LIM