onsdag 8 oktober 2008

God morgon!

Jösses så TRÖTT jag är idag.Vaknade 7:40,ont i ryggen satt uppe en liten stund.Sen bara nä jag vilar bara lite till och tjoffs så var kl 9 ....men jag är så trött idag så usch.Solen lyser med sin frånvara idag så jag är glad att jag passade på att gå en promenad med stavarna igår. =o) Älskar solen!( Klicka på bilden för att se den större.)
Om en stund ska jag ställa mig och stryka igen, så trist så...SEN tänkte jag försöka komma ner lite i syrummet idag.Vill så gärna sy lite.Ibland funderar jag på att ställa upp maskinen på bordet i vardagsrummet igen så man typ bara kan sätta sig och sy 10 minuter om man vill och hinner det.Det är bara det att det blir ju alltid så STÖKIGT när jag river fram saker där och det är så jobbigt at se tycker jag...fniss..Vilket dilemma va...fniss..

Men det vore kanske en bra ide ändå nu fram till jul eftersom jag gärna vill försöka få lite mera gjort.Samtidigt vet jag hur jag är, då river jag upp mer och mer och till slut har jag ett helt berg av saker där inne och då blir jag stressad för att det känns så stökigt istället. Jag har ett jättebra rum i källaren,längst in där nere huserar jag med alla mina saker och det är helt ok.Men ibland känns det lite som världens ände oxå och särskilt när barnen är här så kan man ju inte sitta där för man har inte koll på NÅT där nere i hörnet liksom.Går bra när jag är själv men ändå....Dock finns det ju inget annat rum att nyttja för detta ändamål förräns barnen i så fall blir så stora och har flyttat hemmifrån ( hemsk tanke just nu...fniss...)

När barnbidraget/lönen kommer ska jag äntligen ta mig i kragen och åka till Skövde och hämta ut min servade brodermaskin igen.Kanske kan man få lite dockkläder gjorda med lite fina broderier på då oxå.Men jag antar att det blir svårt att hinna med ås mycket då jag knappt hinner nu.Men vi får se, ska bli kul att sy på den maskinen igen för det har jag nog inte gjort på över att år nu.Är som jag skrev i nåt inlägg för ett litet tag sedan jättesugen på lite nya maskiner, men nån måtta får det ju vara på det hela.Men jag ska nog ta mig en liten demonstration där i alla fall på den nya husqvarna.Man kan ju bara börja kika sig omkring lite så smått,kolla runt och få testat lite olika så att säga.Det är alltid kul och så småningom kan man ju investera i nåt mer.En coverlock eller overlock eller nåt...ja vi får se helt enkelt. =o)

2 dagar kvar att jobba och sen är det äntligen helg igen! Gud så man längtar efter helgerna hela tiden!!Synd man inte va rik då skulle jag gå ner och jobba halvtid. =o)
Visar en fint stikad kappa här uppe på bild.Jag har stickat MASSOR av dessa genom åren, de har varit jätte populära och de håller otroligt bra.Den första jag gjorde till Amanda har vi fortfarande kvar,va kan hon ha varit då..5-6 år kanske?? Och den är fortfarande lika fin efter all lek.Hemmagjort är bra! =o)Man vet att det håller, man har bra kvalite på garnet och sömsmåner som är väl tilltagna så att de inte spricker!Hatar dessa köpta kläder som bara går sönder i sömmarna och sedan finns ingen som helst sömsmån så att man kan laga det,DÅLIGT!!

Nä nu ropar strykgärnet tror jag...Hmmmm ;o)
Ha en fin dag!
Kram Malin

1 kommentar:

Helena sa...

Jättefin kappa!!!