torsdag 9 oktober 2008

Pappersgodis...

Jag skulle ha gått till skolan idag, till sonen hade jag planerat.Ställde kl på 7, den ringde , jag stängde av, jag vaknade 9:20...hmmmm...
Får göra ett nytt försök imorgon då...fniss...Ja man är ju inte mer än människa??
I alla fall så kom det med posten igår ett paket som jag hämtat ut idag,MASSOR AV HÄRLIGT PAPPER!Jag beställde lite på rea från ett företag, men sen vart frakten så himla dyr där så det jag sparade in på reran gick till frakt istället.Långt över 200:- i frakt.........Brukar frakten vara så dyr på scrapföretagen??? Jag kommer inte ihåg eftersom det var så längesedan jag köpte nåt i scrapväg men jag minns inte att frakten var så dyr? Eller så var det bara från detta företag?? Nåja, hem kom i alla fall mina saker.

Köpte en hel hög med papper som det då var rea på.Samt att jag hittade 2 album.Jag har länge velat ha ett rött, ett grönt och ett svart album, helt enfärgade utan några krussiduller och här hittade jag då äntligen ett rött.Dock inte de övriga färgerna men så fanns det ett i beige oxå så jag slog till och tog även ett sådan.Gillar de enkla pärmarna och nu har jag ju nåt att sätta in mina få alster i. =o) Blev oxå 3 burkar med blommor.Nu är jag JÄTTESUGEN på att scrappa lite men det dröjer nog ett tag till tyvärr ändå.Har så mycket annat som måste bli klart här hemma....Vad jag ska njuta den dagen jag är så pass klar här hemma och liksom kan börja hålla på mer med mina hobbys igen!!

Ibland är det värdelöst att ha så många hobbies,ha så mycket man tycker är kul att göra för man får ju inte tid till allt!!! Man skulle gilla bara en sak, tänk så lätt det hade varit...fniss...men så är det och tänk så trist det hade varit att missa alla roliga saker...fniss..Nåja det blir nog tid, så småningom i alla fall. =o) Synd att allt är så HIMLA DYRT bara, annars hade man ju kunnat shoppa hur mycket som helst bland allt fint som finns, rik skulle man va....

Usch, jag är verkligen astrött idag, fick jobba som en gris alla 9 timmar på jobbet igår, inte en lugn stund.Tiden gick superfort men fy så trött jag var efteråt, och ÄR fortfarande känner jag.Hade tänkt hinna med lite här idag en det blir nog inget med det, får ta igen det i helgen om det går..nåja, det springer ju inte ifrån mig. ;o)

Ha en underbar dag! SNART ÄR DET HELG!!!
Kram Malin som jobbar sista dagen idag om det inte blir övertid på fredag. =o)

1 kommentar:

OA PIP sa...

Hej Malin.
Här kommer en hälsning från mig. Vet inte om du kommer ihåg mig ? Men du kan ju gissa :-)
Madeleine