fredag 9 januari 2009

pågående...

Ja här har inte blivit uppdaterat på ett tag...

Jag tänkte att nu under jul ledigheten när jag var ledig 3½ vecka DÅ minsann skulle jag hinna med MASSOR av pyssel.Jag skulle papperspyssla och jag skulle sticka och jag skulle sy...
Nu har jag 2 dagar kvar på min ledighet...Tyvärr börjar jag jobba på måndag igen...och HUR har det då gått med allt det där pysslandet som jag skulle hinna med nu när jag var ledig??Hmmm...vet inte vad jag ska säga men jag vet inte riktigt vart de där veckorna tog vägen nånstans och pysslat,ja det blev ju som synes inte särskilt mycket och det lilla som syns på bilden som jag då gjort,ja det är inte ens klart. IDAG började jag på det kortet som syns på bilden MEN jag är inte klar därför visar jag inte hela. ;o)
Jag tycker alla andra är så hemskt kreativa och håller på hela tiden men jag,ja jag vet inte vad jag gör men inte får jag nåt gjort inte.Behöver en spark i ändan så jag får lite fart nån gång! =o)
Jag är hur sugen som helst men nädå, inte blir det gjort nåt ändå inte.=o)Varje gång jag sitter med mitt papperspyssel så tycker jag inte att jag har några saker,jag kikade runt lite på andras små pysselhörnor och inser att jag HAR verkligen inte mycket...fniss..Jag vill oxå ha ett stort rum med massor av saker att bara välja och vraka mellan när jag ska papperspyssla.Tyvärr har jag inte ekonomi att handla på mig alltför mycket nu när man är ensamstående men nu efter jul kunde jag inte låta bli att handla lite på rean i alla fall:Ja det var inte mycket men jag fick lite godis i alla fall.Får se vad det kan bli av detta och jag vill börja NU!...fniss..Undrar om mina barn kanske kan låta mig pyssla lite idag??Jag hoppas i alla fall jag ska få klart mitt kort här idag och då ska jag lägga upp det här på bloggen sen!
Hoppas ni andra får pyssla i alla fall! =o)
Kram

2 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Känner så väl igen mig. Jag har också tänkt på vad mycke alla andra hinner sy och pyssla och kreativiteten verkar sprudla hos alla utom mig. Men det har nog också att göra med att jag följer så många bloggar och alltid är det nån som har gjort nånting.
Min julledighet gick också väldigt snabbt och inte fick jag så mycke gjort heller. Man kankse behöver lite återhämtning för att få nya krafter?

Anonym sa...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,抓姦