söndag 11 januari 2009

Mera kort!

Oj det var så kul att göra kort så jag fortsatte här av bara farten...eller ja den fart som mina barn tillåter mig får jag väl säga så kortet har tagit 2 dagar att få klart...fniss..
Jag blev så sugen på att prova en annan vikning som jag sett på nätet så det gjorde jag och det var riktigt kul att göra tyckte jag.Även om det tog lite längre tid men här komme rnågra bilder.Jag är som vanligt inte särskilt bra på att fota och det går att klicka på bilderna för att se dom större:Framsida,mellan och baksida.Jag är faktiskt ganska nöjd för att vara första gången jag gör ett sånt kort.Kommer nog bli fler av denna modellen skulle jag tro då de var roliga att fixa med.
Dax att försöka inhandla mer till mitt pysslande så jag har lite mer saker att välja mellan bara...fniss...Magnolian målade jag idag så jag skulle få en i färger som stämde med de jag använde till kortet,tyckte det blev helt ok i färgena. Måste nog köpa lite fler färger i distresserna oxå sedan så man får alla, sen får man väl mixtra fram färger själv antar jag. =o)

Magnoliorna blir bara finare och finare tycker jag,nu har jag beställt de andra tomtarna och vinterskogen oxå.Bra att ha till årets julkort sedan hoppas jag.

Man fick nämligen handla 4 Magnolia stämplar och betala för tre hos Scraphuset så jag var tvungen att passa på lite.Hade jag haft det lite bättre ställt i plånboken hade jag köpt MYCKET mera.Nu får man istället vara lite realistisk och bara unna sig lite grann,även om man gärna hade velat få ett riktigt storhetsvansinne och bara köpa MÄNGDER...fniss..
Ha en fin dag!
Imorogn är det dax att börja jobba igen =o( jag vill ju hellre va hemma och pyssla jag! =o)
Kram!

6 kommentarer:

X-blog sa...

Snyggt!!
Jag är så imponerad av alla som gör sådär fina kort!
Kul med ny vikning med, den ska nog jag med ta och prova :)

Ibland är det nästan bra att ekonomin sätter stopp, annars är det risk att man kommer hem med för mycket. Och man ska ju få plats med det hemma OCH hinna pyssla med det...!!

Ha de!

------------Ninni------------- sa...

Skitafint, superski och sött som sirap blandat med honung och vaniljsocker. Med en skvätt kaffe så det inte blir för sliskigt hahaha! Jag har nog inte tålamod för att få till den vikningen.... tror jag... fast vem vet, jag kanske får lust nån dag, när det mognat i min ärta! :-D

Mamma Melissa sa...

Åh, snacka om välarbetat! Det där är den nästbästa belöningen när man pysslar -att det blir vackert. Den bästa är när man får gå ned i varv och bara vara kreativ.

Gud, du gör det så bra!

Tack för din kommentar inne hos mig också! Du har så rätt... vi drar oss undan för det som är jobbigt och svårt att tala om, t.ex. små barns död. Men du är inte bara duktig på att pyssla, du är modig också!:.)

Steph sa...

Beautiful card - so special! x

Stygn med stil sa...

hej! Måste bara säga TACK till dig för att du följer min blogg. Jag är relativt ny här i bloggvärden o det värmer att du bla väljer min sida. Du gör otroligt vackra kort! Jag pysslar med sånt oxå men det blir inte såå bra som dina. Kram och tack :)

Lim sa...

Gorgeous!!! Your coloring is beautiful!!!
Hugs,
LIM