onsdag 23 januari 2008

Jag har målat lite...

Det är ju snart påsk och jag tänkte försöka mig på att fixa lite påsk kort.Jag har målat 2 tuppar här idag.Försöker att öva på att få till lite skuggor på motiven men tycker det är jättesvårt.Framförallt tar det ju så himla lång tid att måla motiven när man ska ha det så det blir som lite skuggor.Stora partier är skitsvåra tycker jag och pyttesmå med.Lagom är bäst och där går det väl någorlunda.
Men om man nu ska göra massor av kort för att ha med på marknaden, hur mycket tid ska man lägga ner på just att måla motiven.Det känns som det tar oerhört lång tid att sitta och sudda ut färgerna och få till det så det blir någorlunda fint ( jag får ju öva mer såklart men i alla fall) och det blir ju finare givetvis än om man bara målar liksom helt enfärgat slätt.Men det går ju däremot mycket mycket fortare och man är ju klar med en bild hur mycket fortare som helst....Klart att jag vill göra dom så fina som möjligt givetvis men det får ju inte heller ta för lång tid för då får jag inget gjort tycker jag..vet inte hur jag ska göra.Har inte fått på en vinge här på ena bilden jag målat helt slätt men man kanske kan se lite skillnad på bilderna ändå??

Hur hade ni gjort om ni skulle stå och sälja på julmarknad.Måla det som gick fortast och kunna få ihop mer kort eller måla "skuggor" och få ihop lite kort???
...Malin.....

1 kommentar:

Johannah sa...

Skall du börja tillverka julkort redan NU? :O

Jag skulle helt klart göra korten så fina och noggranna som jag kunde. Fast jag är väldigt dålig på just skuggor tyvärr.