onsdag 11 mars 2009

Ett nytt kort. / A new card.

Ett kort som jag gjorde igår.Har färglagt med distresser.Har gjort ett kort idag oxå men det ska jag se om jag kan visa imorgon.

A card I made yesterday.I painted it with distress inc (??? ).I made another card today but I will try to show it for you tomorrow.Ser inte så avancerade ut men de tar flera timmar att göra,kanske för att jag är så ny och inte jobbar så fort. =o)Har använt mig av en Magnolia stämpel då jag tycker de är så söt.
Jag behöver MASSOR av saker känner jag när jag sitter och gör kort,har inte så mycket att dekorera med osv men jag antar det kommer med tiden och när plånboken tillåter.Men när man sitter så vill man ha det och det och det...fniss...

It don´t look så advance but it took me hours to make,maby because I´m still new at this and don´t work verry fast. =o) I use a Magnolia stamp,they are so cute.
I need a lot of stuff for my cardmaking I feelt when I sat with this one,I don´t have så much stuff but I guess I will get in time when my walet say yes. But when I made the card I wanted that and that and that...giggle....

8 kommentarer:

Susie Sugar sa...

Hi Marlin what a great blog you have, I love your projects they are totally beautiful and lots of fun too.
Thank you for entering my blog candy .....good luck
Love Susie xx

Thesèse sa...

Åh vad fint kort!! super.. jag tror att det är för man känner att man inte har allt som man skulle vilja som jag inte gör kort längre.. Måste återta lite klipp o klister igen tror jag..

super dig som gjorde ett nytt namn till mig. Tusen tack igen!!

Kram Tess

Timotei sa...

Klart det tar tid å lage et så forseggjort kort! Nydelig! Så flink du er!

Fröken Elsa sa...

Vilket superduperfint kort! :)

Jag tycker då verkligen att det ser avancerat ut och förstår att det tar lång tid att göra.

Jag hoppar över din utlottning eftersom jag inte pysslar med stämplar och kort. Men det var en fin vinst och någon kommer säkert att bli jätteglad :)

Rosette sa...

Wow Malin... I think I will put you in my blogroll. You're so talented!! :)

Lori aka Lo Lo sa...

OMG this card is sooo beautiful! You did a wonderful job. I luv your creations.

xoxo,
Lori

Lim sa...

Again!!! GORGEOUS card!!
Your coloring is spectacular!
Hugs,
LIM

Tereza sa...

Jättefina kort! Kommer definitivt låna några ideer här och var om det går för sig? :) Jag förstår precis hur du känner ang. att du saknar vissa saker. Jag har hållt på i 1,5 år nu och köpt lite smågrejer nästan varje månad. Först nu börjar det bli "lättare" att pyssla. Fast på ett sätt svårare, då man har mer att välja på! Kram!