söndag 1 februari 2009

Pysselrum...

När jag var på Ikea för nån vecka sedan så passade jag på att köpa lite förvaring till min lilla pysselhörna med scrapsaker som jag har i ena hörnet inne i syrummet.Dessa gröna lådor köpte jag då där och jag hade sån tur att det när vi var mere var rea på dessa.Tidningsställen kostade bara 9:-styck!! BILLIGT som attans och passade ju plånboken perfekt.Grönt och vitt ihop är fint och massor av saker fick jag ner i mina lådor sedan även om det på bilden är lite stökigt på bordet. ;o)

I have a little scrapbook corner in my sewingroom.
When I was at Ikea last week I bought some boxes to have to all my scrapbook things. I was lycky, the green boxes was on sale and verry verry cheap so of course I bought some.
I like green and white together!
But , don´t look at all the mess on the table ;o)

5 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Åh vilken mysig liten hörna du har:) Skönt att ha allt på sin plats och att man inte måste städa fram och bort för varje gång man vill sätta sig och pyssla en liten stund

á Yeliqa sa...

Åh vilken mysig liten hörna du har:) Skönt att ha allt på sin plats och att man inte måste städa fram och bort för varje gång man vill sätta sig och pyssla en liten stund

X-blog sa...

Vaddå rörigt på bordet ???
Då skulle du se hemma hos mig...
TVÅ bord är totalt belammrade av pysselsaker... Phu, skulle nog ta tag i det idag och få lite ordning jag med.
Tyvärr har jag ingen sån fin hörna som du har och inte direkt plats att göra någon heller. Får klura lite på hur jag ska göra...!
Ha det gott!

Timotei sa...

Å, så fint du har det!Må være koselig å sette seg ned for å pusle litt her. Ikea er topp når det gjelder oppbevaring. Jeg elsker sånne oppbevaringssaker. Kommer nok av at vi alltid har bodd så trangt. Da gjelder det å ha orden på sakene. Hver ting sin plass! Kos deg i hobbykroken din!

StinasLoppis m.m sa...

Så fin pysselhörna du har , ska göra iordning en här hemma när tid finnes , ha det så bra
Mvh Stina