fredag 18 juli 2008

Äntligen tillbaka!!!

ÄNTLIGEN fick jag min dator tillbaka igår, snacka om att man haft abstinens när man inte haft dator.Det är ju inte klokt egentligen...fniss...Massa fina bloggar som man inte kunnat läsa osv...fniss...Nytt tangentbord har jag med eftersom det andra var så dåligt.

Fredag idag och hela veckan har jag flängt runt som ett jehu.Hjälpt exet att flytta eftersom han hoppar på kryckor så ni kan gissa vilket spring och bärande det har varit..puh! Hela veckan har rusat iväg genom flytt,städning och körande till Skövde och KSS med exet för gipsning osv.Känner panik redan att det bara är 3 veckor kvar att vara ledig eftersom jag inte har hunnit njuta det minsta av att vara ledig än.Vädret har inte heller varit det bästa precis...suck..tänk om det ska fortsätta såhär...snyft...Nåja...idag har vi då oxå varit på Ikea då B skulle ha skrivbord och stolar och lite annat smått till barnen och sig själv.Jag körde och handlade lite även jag såklart.Och självklart kommer man alltid hem med lite tyger. 2 av dessa har jag sedan innan med flodhästarna på eftersom jag varit där en gång innan och handlat lite.Av dessa tänkte jag göra lite kuddar och hattar och väskor av som jag kanske kan ta med till marknaden i jul sedan.Vi får se vad det kan bli av det hela sedan.Jag är SÅ sy sugen efersom jag knappt rört ett handarbete på säkert 3 veckor nu då jag inte hunnit med så det kliar i fingrarna att få börja lite igen.

Idag blir det dock inget för jag är skittrött och skulle kunna hoppa i säng redan nu, ska ta på pyjamasbyxorna sedan och sen blir det nog en tidig kväll för mig eller bara slappande i soffan.Har ett broderi framme som jag tagit upp igen men det är inte mycket jag fått gjort på det heller för jag har varit alldeles för trött på kvällarna den sista tiden.Jättejobbigt!Även dessa saker fick följa med hem från Ikea idag.Massor av glasburkar.Jag ska göra ordning i mitt skafferi sedan och ha dessa där inne tänkte jag eftersom jag har sån nojja när det gäller äckliga djur ( jagar silverfisk här hemma för tillfället men inte hjälper dom där fällorna man fått....) så åter igen ska jag städa ur mitt skafferi ( görs ganska ofta här får jag erkänna ) och hoppas det ska bli bra och fint där inne sedan och så att jag inte behöver oroa mig för att det ska komma in nåt äckligt djur i papperskartonger osv...fniss... Lite nya blommor som ska få komma in i sovrummet,en burk,kökshanddukar och lite ljus.Sen köpte jag torkade blommor eller vad det nu heter som doftar gott.Får se vad jag hittar på med dom sedan.

...ja det var barnbidraget det....fniss...
Lite ångets har man ju för att man bränt 2000:- direkt idag när barnbidraget kommit men faktum är att jag för en gångs skull haft en riktigt bra månad.Fick ju sålt husvagnen oxå och nu när jag är själv har jag inte så många räkningar just denna månaden i alla fall. =o) NÅN gång måste man ju få shoppa loss lite? Men faktum är att det mesta är sånt jag har velat ha et tag till tex skafferiet med burkarna osv.Så jag kan fortsätta röjja ur denna kåken.Otroligt vad skräp man kan samla på sig på 4 år! Ska visa före och efter bilder sedan. =o)

Ja tyvärr inget sytt eller stickat att visa just nu men jag hoppas jag ska få ork och tid att snart ha nåt nytt att visa här igen.Får jag bara sova ordentligt en natt och slippa fara runt såhär så ska nog orken komma igen...fniss..abstinens har man ju!

Kram Malin

1 kommentar:

blåbär72 sa...

Hej vännen!!
Hade precis skrivit till dej men när jag skulle skicka så försvann allt:(
Har iallafall kollat runt på dina bloggar och de är så fina med fina bilder och allt du är så duktig!!
Peter kollade över axeln här och han blev impad över att du är så duktig och skulle gärna vilja beställa en stickad tröja av dej till hösten:)
Ha det bra vännen!!
Kram Milla P