söndag 9 december 2007

Mera kort

Jag gjorde 5 kort igår men jag visar bara 4 eftersom 2 va likadana. =o)Idag ska vi stå i kiosken på handbollen men jag hoppas att jag ska ha tid att göra nåt mer kort idag senare sen.Men jag ska oxå försöka börja måla lite motiv idag,behöver det nu. =o) Men allt hänger som vanligt på tiden för det tar ju TID att måla motiven tycker jag.I alla fall för mig som är så saktfärdig.

Har tagit med en kartong från jobbet som jag tänkte ha korten ståendes i sedan på marknaden.Ska nog altra den sedan så den blir lite finare att titta på tänkte jag.Vi får se vad jag kan hitta på med den, eller bara slå in den i rött papper med nåt band runt...ja ja jag tänker vidare. =o)

Skulle va kul att få se bilder från andra som stått på marknader hur ni brukar lägga upp vid borden.Man vill ju ha plats för så mycket som möjligt och visa men samtidigt var dessa bord inte så jättetsora heller.Så vi får väl se sen om jag kanske t.o.m kan behöva ta 2 bord om det går nästa år...fniss... Jag ska ju ha dockkläder med tänkte jag och det tar ju faktiskt lite plats....
Ska se om jag kan åka ut på marknaden idag och kanske t.o.m ta nåt kort där inne....
Malin

Inga kommentarer: