fredag 5 november 2010

En glad dotter / A happy daughter

Ja jag är ju lite dålig på att visa er mina alster när de är färdiga här på bloggen ska verkligen föröska bättra mig på det för det är ju kanske inte så kul att bara se bilder på vad jag hålle rpå med hela tiden.
I alla fall så i måndags blev dotterns halsduk klar och idag äntligen har vi tagit okrt på den när hon har den på sig.Hon är jättenöjd.

Well I notice that I´m a little bad at showing you my things I do when they are finished so I have to do better on that.Today I will show you the knitted scarf we made for my daughter.I finally got a picture on here with it on and she is so happy for it.
I början av veckan fick jag ju en förfrågan om att stå på en julmarknad om en månad som jag bestämt mig för att tacka ja till.Nu blir det till att föröska få så mycket gjord till denna även om jag i år inte har så mycket att visa upp som för 2 år sedan.Men visa upp sug kan man alltid göra och jag har redan tusen ideer för vad jag vill ha med NÄSTA år på marknaden.

In the begining of the week I got a phonecall from a man who asked me if I would be on a christmas market to show and sell my things.I decided to say yes to it so I will have a lot to do this month.I don´t have so many things to show this year as I did 2 years ago but I have a thousand ideas for next year and thats why I will stand this year to, to show the things I do and then be even better next year...giggle....

Hugs / Kram Malin

5 kommentarer:

Timotei sa...

Den halsduken så varm og god ut og din datter er en vakker modell! Det høres spennende ut med julemarked. Du kommer nok til å lage mye fint som du kan selge der tenker jeg.

Minerva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Pyssel och Trams sa...

Hejsan!
Visst ska jag nog kunna ordna så att du får mönstret även om du inte får fram pdf-filen.

Mvh Anna

Vardagens guldkorn sa...

Vad bra den blev. De är ju så mysiga de där tubhalsdukarna, måste nog sticka en till mig själv. Här stickas det mest Åremössor och sys vetekuddar till julmarknad...
Hoppas du får en fortsatt bra vecka =0)
Kram Linda

Anonym sa...

I think this is one of the most significant info for
me. And i am glad reading your article. But should remark on some general things,
The web site style is wonderful, the articles is really
great : D. Good job, cheers

Feel free to surf to my webpage ... click here