onsdag 24 november 2010

Mera kläder / More clothes

Här är ytterligare ett set till dockan som ska med till marknaden.
This is also clothes for the doll that I will bring to the christmas market.

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet, vi har massor av snö här nu brrrr.

Now I have to get ready for work, we have a lot of snow here right now....brrrr...
Hugs / Kram Malin

tisdag 23 november 2010

Mina hjärtan / My hearts

Idag har jag spänt upp några av mina vikade hjärtan för att pressa dom så de blir lite finare.Det märks på hjärtanen att man blir bättre och bättre på att virka och det blir jämnare och jämnare.Det är riktigt kul!

Today I press some of my hearts so they will look a little bit better.I can se on the hearts that I get better and better on crocheting and that it get it more straight the more I crochet.Or how I say it...giggle.
 Kram / Hugs Malin

söndag 21 november 2010

För dockorna / For the dolls

Här kommer lite bilder på 3 dock kappor som jag har fått helt klara i helgen.De ska med ut till marknaden den 4-5 dec men blir de inte sålda där kommer de upp på hemsidan Flitigafingrar sedan.

Here is some pictures on the doll clothes that I have finished this weekend.I will take them to the christmas market 4-5th dec but if I don´t get them sold at the market I will put them up on my site Flitigafingrar.com.
Hope you like them!
Här är dom alla tillsammans på sista bilden, tycker dom blev ganska söta.

Here they are together at the last picture, I think they turned out well.

Kram / Hugs Malin

lördag 13 november 2010

Hjärtan / Hearts

ÄNTLIGEN har jag lärt mig att virka hjärtan!! Det var inte så svårt och detta är en enkel modell.Man får ju börja lätt när man ska lära sig att virka annars tappar man nog lusten om det blir för svårt.Jättekul är det i alla fall och här ska virkas på! Har så mycket virkmönster som jag skulle vilja göra men det kräver ju att jag lär mg att virka ordentligt oxå och lär mig förstå mönstren.Det här är mina hjärtan:

FINALLY I have learned how to crochet hearts!! It was not that hard  and this is a verry simple model.I have to start easy now when I want to learn how to crochet after patterns otherwise I think I would give up if it gets to hard to understand. I have so many crochet patterns that I want to crochet but then I need to understand how to do them to..giggle...
This is my hearts:
Kram / Hugs Malin

fredag 5 november 2010

En glad dotter / A happy daughter

Ja jag är ju lite dålig på att visa er mina alster när de är färdiga här på bloggen ska verkligen föröska bättra mig på det för det är ju kanske inte så kul att bara se bilder på vad jag hålle rpå med hela tiden.
I alla fall så i måndags blev dotterns halsduk klar och idag äntligen har vi tagit okrt på den när hon har den på sig.Hon är jättenöjd.

Well I notice that I´m a little bad at showing you my things I do when they are finished so I have to do better on that.Today I will show you the knitted scarf we made for my daughter.I finally got a picture on here with it on and she is so happy for it.
I början av veckan fick jag ju en förfrågan om att stå på en julmarknad om en månad som jag bestämt mig för att tacka ja till.Nu blir det till att föröska få så mycket gjord till denna även om jag i år inte har så mycket att visa upp som för 2 år sedan.Men visa upp sug kan man alltid göra och jag har redan tusen ideer för vad jag vill ha med NÄSTA år på marknaden.

In the begining of the week I got a phonecall from a man who asked me if I would be on a christmas market to show and sell my things.I decided to say yes to it so I will have a lot to do this month.I don´t have so many things to show this year as I did 2 years ago but I have a thousand ideas for next year and thats why I will stand this year to, to show the things I do and then be even better next year...giggle....

Hugs / Kram Malin