onsdag 13 maj 2009

Just Magnolia challange 4

Har gjort ett kort igen till just magnolia challange blog.Har tagit lite tid att få det klart eftersom jag har så himla ont i min rygg och knappt kan sitta eller stå en längre stund.Nu är det i alla fall klart.

I made a card again for just magnolia challange blog, It took a while since I have such pain in my back and I can hardly stand och sit down for a longer time.Have got it for 9 days now.Hate it, but here is the card:Have a nice day!

8 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Supersnyggt! Magnoliastämplarna är så fina. Jag hade tänkt att köpa några men bugeten tillät det inte riktigt... men snart kanske
Kram/Veronica

Handarbete/Pyssel sa...

Var ett tag sedan jag hade tid att gå in på din blogg. Så nu fick jag se flera nya fina kort du gjort!!!
Härliga stämplar! Men jag ska INTE köpa nåt nytt nu. Möjligen i höst när vi kommit i ordning i vårt nya hem med eget pysselrum.

Tråkigt det där med ryggen!
Hoppas verkligen du blir bättre snart!!!
KRAM!

Timotei sa...

Nydelig kort du har laget!
God bedring med ryggen din!

Thesèse sa...

Men gud såå fina kort du gör. För mig är det helt ofattbart att man kan göra så fint. jag har ju inte satt mig in riktigt i stämpelmakeriet.. många som håller på med mangolia.. men jag fattar inte att det kan bli så vackert!! Man kanske ska gå en kurs?! Ju mer lärdom desto rikare blir man ju i själen.. =) Kram på dig.. o du var försiktig om ryggen

Nilla sa...

Så vackert kort Malin! Underbara färger och bra målat! Hoppas din rygg mår bättre snart! kramar Nilla

Rach sa...

a fabulous card , thank you for joining us at just magnolia.x

Veronica Tingvall sa...

Nu har brevet kommit:-) Tack, tack, tack vad du är gullig. det var ju hur myckt fint som helst...
Kram/veronica

Karina sa...

Hi Malin, I occasionally landed on your blog and like what I see here. You do wonderful artwork! And so I will make a visit again on your place from time to time to see what's new.
Love from Switzerland,
Karina