söndag 9 december 2007

Mera kort

Jag gjorde 5 kort igår men jag visar bara 4 eftersom 2 va likadana. =o)Idag ska vi stå i kiosken på handbollen men jag hoppas att jag ska ha tid att göra nåt mer kort idag senare sen.Men jag ska oxå försöka börja måla lite motiv idag,behöver det nu. =o) Men allt hänger som vanligt på tiden för det tar ju TID att måla motiven tycker jag.I alla fall för mig som är så saktfärdig.

Har tagit med en kartong från jobbet som jag tänkte ha korten ståendes i sedan på marknaden.Ska nog altra den sedan så den blir lite finare att titta på tänkte jag.Vi får se vad jag kan hitta på med den, eller bara slå in den i rött papper med nåt band runt...ja ja jag tänker vidare. =o)

Skulle va kul att få se bilder från andra som stått på marknader hur ni brukar lägga upp vid borden.Man vill ju ha plats för så mycket som möjligt och visa men samtidigt var dessa bord inte så jättetsora heller.Så vi får väl se sen om jag kanske t.o.m kan behöva ta 2 bord om det går nästa år...fniss... Jag ska ju ha dockkläder med tänkte jag och det tar ju faktiskt lite plats....
Ska se om jag kan åka ut på marknaden idag och kanske t.o.m ta nåt kort där inne....
Malin

torsdag 6 december 2007

Julkort

I onsdags gjorde jag ett julkort.Äntligen har jag fått pyssla lite lite grann i alla fall...fniss...
Hade med lite kort och några askar till jobbet igår för att visa några jobbarkompisar.Sålde 2 askar och 2 kort och ett nytt beställt,kul!Vi har bestämt att ha en pysselkväll efter jul och då ska de få låna lite verktyg osv av mig och prova på lite så jag får hålla lite "kurs" för dom.Ska bli kul.
Kortet är redan sålt och ett till likadant beställt. =o) Alltid kul när folk gillar det man gör tycker jag. =o)

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet,skönt att det är sista kvällen idag och sedan helg!
*Malin*

måndag 3 december 2007

Bokmärke

Ska bara visa ett litet bokmärke som jag gjorde till Amanda för ett litet tag sedan.Brorsan fick ju ett för ett tag sedan så klart ska syrran oxå ha ett. =o)
*Malin*

Göteborg och shopping

Jag var i Göteborg i helgen med mitt jobb.resan var gratis så varför inte åka dit och kika lite.Passade på att ta en fika med min kompis som bor där nere och sedan blev det shopping.Var ju givetvis på scrapbookbutiken Format, In-Ex och Panduro och kikade och detta är resultatet:Jag är mycket nöjd med mina inköp även om man blev lite fattigare på köpet.Men man får ju passa på när man får gå i en butik "live" eftersom vi inte har någon här där jag bor. Nu hoppas jag att jag kanske kan få lite tid i veckan och pyssla med något av det. Köpte akvarellpennor några stycken som jag tänkte ta och prova på.Har ju bara målat med distresser nu innan så det kan va kul att prova något annat och se om det kan vara nåt för mig det oxå.Annars får jag väl sälja dom till någon...fniss...
*Malin*