söndag 25 november 2007

stämplar stämplar stämplar

Ja jag har ju fallit totalt för detta med stämplar.Och jag har ju även köpt på mig en del.Den sista tiden har det blivit många som inte är monterade så idag har jag roat mig med detta.Det tog sin tid vill jag lova då det inte bara var några få utan en hel hög att montera.Känns som om jag har suttit hela eftermiddagen med detta just nu.

Men NUär det gjort! Har bara 2 stycken drakar kvar som jag ska montera men de ligger i källaren så de tar jag en annan dag.De ska sonen få i julklapp hade jag tänkt. =o)Får se om jag orkar göra nåt sen idag sen...stämpla lite eller nåt men som sagt vi får se.Jag är rätt seg just nu.

*Malin*

lördag 3 november 2007

sömnad och scrapping

Ja det är fullt upp som vanligt här hemma.Hinner inte mycket men igår fick båda barnen för sig att de skulle sova över hos kompisar så jag blev idag helt ensam en stund på förmiddagen då sambon jobbade .Så idag har jag sytt lite, detta håller jag på med:

Har fått det på beställning.Sydde upp detta för 2 år sedan och nu gör jag en till, gör en extra oxå som jag ska ha utöver.Jag är ju inne på att stå på en julmarknad nästa år men med min takt som saker blir sydda nu för tiden så lär jag väl få börja redan nu.Är liiiite trist att man har så hemskt lite tid över för pyssel nu för tiden men det blir väl bättre sen när barnen är lite större. Just nu kräver barnen massor av tid.Körningar hit och dit, sporter som de håller på med, skolan osv osv osv...

En pysselvän på ett forum var oxå på en mässa i Karlstad förra helgen och köpte lite stämplar åt mig.Vart SÅ glad över detta och är så himla tacksam!! Nu är det dock 3 jag saknar av dessa:Har lånat bilderna från scrappiz.se.Vill gärna få tag på flicka med snöre, pojke med hjärta och flicka som sitter på en säck.SÅ har du en över som du inte använder köper jag den MER än gärna! Maila mig gärna här:

*Malin*