måndag 3 september 2007

Kalas korten klara!

ÄNTLIGEN är alla korten till kalaset klara, och skickade.Så nu är det bara att invänta själva kalasdagen antar jag.... Ja så här blev de då alla korten ( utom ett som vi reda lämnat ) när de blev klara.Ganska enkla men det duger lagom till kalaskort tycker jag.På baksidan är det stämpel med edvin pirat och kalastexten som finns i stämpel bara tryckt i svart och vitt. Jesper var jättenöjd och lite roligare kort att skicka än de tråkiga i bokhandeln.

Här kommer några andra kort som jag inte heller visat här innan tror jag...
*Malin*

söndag 2 september 2007

Lördag kväll...

Hela eftermiddagen från 15:30 fram tills nu ikväll så har jag mestadels suttit vid köksbordet och målat. Håller på med inbjudningskorten till Jeppes kalas och idag har jag stämplat upp och målat alla motiven då.Hade ju 8 kvar att göra för även om jag gjorde de första på semestern för att vara ute i god tid sitter jag ändå här i sista stund...som vanligt Men jag får ju skylla mig själv när jag hela tiden ska göra massa andra saker...fniss...

Nu har jag inte riktigt hållt på med dessa kort HELA tiden, jag har även stämplat upp lite andra motiv som jag oxå färglagt samtidigt. Ska fixa lite ordning bland alla mina stämplar tänkte jag och hakar på en ide som kommer fråm TUSSANS BLOGG.

Hon gjorde en sån fin låda där hon sedan gjorde kort till alla stämplar så jag härmar henne med den iden för jag tyckte den var jättesmart.Själv har jag dock inte gjort min låda så fin ( den är fortfarande vit...) men jag har börjat göra kort till mina stämplar ( kika gärna in på Tussans blogg och se hennes helt fantastiska låda!! ) så jag kanske slipper ha alla huller om buller i en låda som de är just nu.Har ingen koll alls på dom just nu och det är lite synd.Det LÄR dock ta tid att fixa alla stämplarna så jag får väl göra nåt kort då och då antar jag så får jag hoppas jag kommer ikapp med alla stämplar till slut.

Här kommer då mina kort som jag målat idag ( sedan ska de då lamineras och stämplarna sättas på baksidan)
Plus här är lite annat som jag hållt på att måla idag..och i detta har jag suttit i flera timmar...

De 2 understa har jag inte målat idag utan för ett litet tag sedan men kan ändå visa dom här.=o)

Jaa det var min eftermiddag det...tar tid det här, i alla fall för mig för jag är ganska saktfärdig av mig får jag erkänna...fniss...

*Malin*